Hjem > Nyheder > Industrienyheder

"Core board + bottom board" samarbejdsmodel

2021-08-12

Med fremkomsten af ​​en æra med automatisering og digitalisering bliver indlejrede produkter mere og mere populære hos alle. Fra forbrugerelektroniske produkter som computere og mobiltelefoner rundt til medicinsk udstyr på hospitaler, kontroludstyr på fabrikker og endda elektronisk udstyr på satellitter og rumfartøjer, der er integrerede produkter overalt, og de er tæt forbundet med vores liv.

Indlejrede produkter er et meget bredt koncept. Nogle indlejrede produkter er på størrelse med et hus, f.eks. Noget stort industrielt kontroludstyr; nogle indlejrede produkter er kun på størrelse med vores håndflade, f.eks. almindelige mobiltelefoner og smarte ure. På samme tid har indlejrede produkter ofte rige funktioner, såsom underholdning, kommunikation, intelligent kontrol, informationsindsamling og så videre. Så hvad har de til fælles under dette blændende udseende og funktion? Kernen i integrerede produkter, den centrale behandlingsenhed (CPU forkortet på engelsk), er den interne, men ensartede kerne i forskellige manifestationer af integrerede produkter, og det er også nøglen til de rige funktioner i integrerede produkter. Fra små CPU -chips til alle former for integrerede produkter virker det lidt utroligt, så hvordan bliver CPU'en til et integreret produkt?

Indlejrede produkter er generelt opdelt i hardware og software. Hardwaren kan ganske enkelt opdeles i tre dele: CPU -chipdel, perifer chip -interface -del og eksternt udstyr. CPU -chip -delen og den perifere chip -interface -del er generelt integreret på et kredsløbskort, der kaldes et udviklingskort; de kan også adskilles på flere forskellige funktionelle moduler. For eksempel er CPU -chip -delen lavet til kernekortet, og den perifere chip -interface -del er lavet Bundkortet, kernekortet og bundkortet er samlet til et fuldt funktionelt udviklingsbord. Softwaren kan også ganske enkelt opdeles i to dele: operativsystemet og applikationsprogrammet. De fire dele af udviklingsbordet, periferiudstyr, operativsystem og applikationsprogram kombineres til at blive et integreret produkt med flere funktioner i virkeligheden.







We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept