Hjem > Nyheder > Industrienyheder

Ansøgningssamling af kernetavler i medicinske løsninger

2022-05-21

Kernepladeskema 1: Anvendelse af en peritonealdialysemaskine med høj præcision
Peritonealdialysemaskine er et medicinsk udstyr, der bruges i processen med at hælde dialysat ind i patientens bughule, ved at bruge bughinden til at fuldføre dialyse og derefter trække væsken ud af bughulen, som tilhører den anden kategori af medicinsk udstyr. Kernepladen er af industriel kvalitet, med god stabilitet og lang livscyklus. Kernepladen har bestået CE/FCC-certificering, elektromagnetisk kompatibilitet og har bestået den strenge høj- og lavtemperaturtest på -40â~ 85â.
Kernepladeskema 2: anvendelse af nukleinsyreekstraktor
Det automatiske nukleinsyreekstraktionssystem er en slags instrument, der bruger det matchende nukleinsyreekstraktionsreagens til automatisk at fuldføre den hurtige ekstraktionsproces af prøvenukleinsyre. Det industrielle kernekort anvender NXP Cortex-A7 800MHz hovedfrekvensprocessor, som giver kunderne en omkostningseffektiv udviklingsløsning og rige grænsefladeressourcer, som er praktisk for kunderne at udvide deres applikationer.
Kernepladeskema 3: anvendelse af kemiluminescensimmunoassayanalysator
Den fuldautomatiske kemiluminescensimmunoassay-analysator kan analysere fuldblods-, serum- og plasmaprøver fra forsøgspersonerne for at formulere videnskabelige behandlings- eller bortskaffelsesplaner. Kernekortets kraftfulde videobehandlingskapacitet og CPU-behandlingskapacitet kan give brugerne en problemfri betjeningsoplevelse samt højere sikkerhed og en køligere interaktion mellem mennesker og computere.
Kernepladeskema 4: Anvendelse af automatisk biokemisk analysator
Automatisk biokemisk analysator, kaldet ACA, er et instrument, der måler en specifik kemisk sammensætning i kropsvæsker i henhold til princippet om fotoelektrisk kolorimetri. Hovedfrekvensen af ​​kernekortet er 1GHz, dual-core CPU'en og quad-core CPU'en er PIN-til-PIN-kompatible, understøtter 1GB DDR3 (kan udvides 2GB), 8GB eMMC, med software og hardware kan skræddersyes, lave omkostninger , høj pålidelighed, lille størrelse, lavt strømforbrug og andre fordele.
Core board plan fem: automatisk blodanalysator applikation
Blodanalysatoren opnår analyseresultaterne gennem behandlingen af ​​det indlejrede bundkort. Analyseresultaterne kan gemmes og vises, og forskellige parametre kan også udskrives direkte. Kernekortet er designet baseret på TI's ARM-processor AM3354 i industriel kvalitet. Den er designet med 200 dobbeltrækkede stik, som leder de fleste af CPU'ens funktioner ud og understøtter enhver kombination af forskellige kommunikationsmoduler.
Kernekortskema seks: automatisk computeroptometriapplikation
Det computeriserede refraktometer er en elektronisk og objektiv optometrianordning. Det kræver ikke klinikerens og forsøgspersonens subjektive dømmekraft under måling og evaluerer objektivt refraktive parametre gennem forudindstillede standarder. Som en processorplatform til højeffektive og omkostningseffektive applikationer, vedtager kernekortet en enkelt Cortex-A7-kerne med en kørehastighed på op til 800 MHz; den understøtter funktioner som LCD-skærm, netværkskommunikation og databaselagring, som effektivt kan hjælpe instrumentet til behandling af nærsynethed med at indsamle og vise data. Funktionen af ​​drift og PTZ-kommunikation.
Core board plan syv: medicinsk ventilatoranvendelse
Som et effektivt middel til kunstigt at erstatte funktionen af ​​spontan ventilation, er ventilatorer blevet brugt i vid udstrækning i scenarier såsom respirationssvigt forårsaget af forskellige årsager, anæstesi-åndedrætsbehandling og respiratorisk støtteterapi, og er meget vigtige inden for moderne medicin. Hovedfrekvensen på kernekortet er 1,2 GHz, med stærke video- og billedbehandlingsmuligheder. Lav latenstid i realtid, respons så lavt som 20ns, hurtig og følsom respons og kontrol.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept